Tietoja lomailijalle Hankakorven huvilasta

Hankakorven huvila avaralla, tasaisella nurmikkopihalla. Kohde sopii erilaisten juhlien pitoon ja loman viettoon. Pihan ja rannan välillä koivikkoa, peltoa ja nurmikkoa. Vuoteenlahdelta pääsee veneellä Lomakeskus Revontuleen. Pihapiirissä on myös muita rakennuksia.

Sijainti ja etäisyydet

Hankakorpi sijaitsee 50 km Jyväskylästä itään, Iso-Virmasveden Vuonteenlahdella 180 m (pituus 3 km, leveys 500 m). Järven rannassa on matala hiekkapohja ja tilan oma vene lomailijoiden käytettävissä.

Etäisyyksiä: Helsinki 290 km, rautatieasema 8 km, bussipysäkki 1,5 km, moottorikelkkareitti 500 m, ravintola 4 km, kauppa 1,5 km, naapuri 1 km, hiihtokeskus 3 km, Häkärinteet 3 km, kylpylä 50 km, hiihtolatu 600 m - latujen pituus 5 km, hiihtohissi 3 km, keilarata 3 km.


Huvila

Hankakorven huvila on vuonna 1925 veistohirrestä rakennettu ja 2008 peruskunnostettu Keski-Suomen museon luettelokohde. Huvilassa on 50-neliöinen tupakeittiö, jossa on parivuode ja levitettävä laveri kahdelle. Talon kahdesta makuuhuoneesta toisessa on parivuode ja toisessa vuode yhdelle (leveys 120 cm). Talossa on eteinen ja lämmin lasikuisti. Huvilassa on myös pesuhuone, sauna (sähkökiuas) ja pukuhuone, jossa on yksi vuodepaikka. 

Varustelu: Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka ja leivinuuni, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, mikroaaltouuni, tv, cd- ja dvd-soitin, astianpesukone, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, kiinteä ulkogrilli.

Historiallinen kohde

Hankakorvessa on hyvät mahdollisuudet omaan rauhaan maalaismaisemassa - matkaa lähimpään naapuriin on n. 1 km. Hankakorvessa voi myös nauttia entisen ajan tunnelmasta. Hankakorpi on remontoitu vanhaa kunnioittaen kuitenkin nykyajan mukavuudet huomioiden. Talossa on mm. liki 90 vuotta vanha iso kivileivinuuni ja seinien hirret alkuperäiset.

>>Lue lisää Hankakorven historiasta

Hinnat

Viikko 701 - 1023 € Vkl alk. 344 € + toimitusmaksu 20 €

Lomaasi helpottavat lisäpalvelut:

Liinavaatteet (10,19 € / kpl)

Loppusiivous (76,89 € / kpl)

VARAUSKALENTERI, TARKAT HINNAT AJOILLE JA VARAUKSET WWW.LOMARENGAS.FI