Harrasteet

Hankakorvessa voi harrastaa omista kiinnostuksen kohteista ja vuodenajasta riippuen monenlaisia asioita. Ympärivuotisesti Hankakorvessa kannattaa käyttää aikaa luonnossa liikkumiseen ja sen tarkkailuun, mutta mahdollisuus on myös menevämpään tekemiseen tai vaikkapa tanssihetkiin Lomakeskus Revontulessa. Tutustu Revontulen aktiviteetteihin www.revontuli.fi.

Marjastus ja sienestys

Hankakorpea ympäröivissä metsissä voi harrastaa marjojen poimintaa ja sienestystä jokamiehenoikeudella. Kerää kotimaista superruokaa, josta voit nauttia ympäri vuoden.

Kalastus

Mökin vuokraan kuuluu kalastusoikeus ja 2 katiskaa. Kalastaminen on mahdollista verkoilla, katiskoilla, tuulastamalla ja vieheluvalla myös uistelu on sallittua. Onkiminen ja pilkkiminen onnistuvat jokamiehenoikeudella. Koskikalastusta voi harrastaa Hannulankoskella. 

Metsästys

Hankakorvessa on mahdollisuus vesilintujen ja pienriistan (mm. fasaanit) metsästykseen. 

Talviharrasteita

Talvella Hankakorvessa voi hiihdellä valaistuilla laduilla, luistella koulujen kentillä tai pulahtaa avantoon Hankasalmen kirkonkylällä. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee Häkärinteiden laskettelukeskus (www.hakarinteet.fi).

Muuta tekemistä

Järvellä voi harrastaa melontaa. Kovalanmäellä (n. 10 km Hankakorvelta) on ratsastuskoulu. Kunnan luontopolut lähellä. Hankakorven pihalla on tilaa pelata erilaisia pelejä, ottaa aurinkoa ja nauttia hiljaisuudesta.